O nama

 

Brzo.Tačno.Pouzdano.

Kompanija "D Express" je najsigurnija i najperspektivnija ekspresna kurirska služba, koja obavlja prijem, prenos, isporuku i kurirsku dostavu pošiljaka.

Kvalitet usluge i sigurnost pošiljaka garantujemo prilagođenim softverskim rešenjem za ekspresnu kurirsku dostavu na području Srbije.

"D Express" raspolaže sa 600 novih transportnih vozila i 20 skutera koji su u funkciji usluga koje nudimo.

Budući da su nam sigurnost pošiljaka i pouzdanost usluge najviši prioritet, omogućili smo da se kompletan proces isporuke prati i dokumentuje elektronski, u realnom vremenu, korišćenjem centralizovanog softvera i PDA uređaja koji poseduje svaki kurir.

 

Ovi uređaji takođe digitalno pamte potpise korisnika, štampaju račune i omogućuju korišćenje platnih kartica, čime se centralizuje upravljanje podacima i izbegava svaka mogućnost greške.

 

Stalnim korisnicima se dodeljuje ID kartica koja dalje pojednostavljuje postupak prijema pošiljke, jer uređaj očitavanjem njihovog jedistvenog koda, automatski preuzima sve potrebne podatke, čime se znatno ubrzava procedura, što smo prepoznali kao značajnu prednost kod poslovnih korisnika.

Zatim uređaj automatski bezbednom bežičnom vezom obaveštava centralni softver "D Express"- a o prijemu, statusu i odredištu pošiljke, čime se prati ceo njen tok i u svakom trenutku je moguće utvrditi tačan status i poziciju pošiljke.

Po predaji pošiljke, moguće je pošiljaoca obavestiti o bezbednom prijemu njegove pošiljke na odredištu.

string(0) ""
string(0) ""