Aplicirajte za posao dispečera u centru Beograd

19.01.2015.

Poštovani kandidati, treba vam posao i zainteresovani ste za radno mesto dispečera u našoj kompaniji? Pošaljite vaš CV i propratno pismo i ući ćete u našu bazu potencijalnih kandidata za posao. Poslati CV ne predstavlja nikakvu obavezu, vać je samo iskaz vaše zainteresovanosti za neko od radnih mesta u kompaniji D Express. Ukoliko se otvori novo radno mesto ili uprazni postojeće, bićete kontaktirani od strane naše kadrovske službe radi zakazivanja razgovora za posao. Pošaljite CV i povećajte sebi šansu da postanete deo našeg kolektiva, dobro došli!

Posao dispečera podrazumeva:

Praćenje i organizaciju rada kurira na terenu, na najsavremeniji način.

Putem sistema za praćenje rada kurira u realnom vremenu, kao i GPS sistema za praćenje vozila, dispečer vrši organizaciju i kontrolu rada kurira na terenu, na poslovima isporuke i preuzimanja paketa.

Prijava važi za radno mesto u Beogradu.

 Prijave slati na email adresu: posao@dexpress.rs sa subjectom: „POSAO - Dispečer (Vaše Ime i Prezime)“

* vaši podaci se čuvaju u strogoj tajnosti i dostupni su isključivo našoj kadrovskoj službi radi odabira potencijalnih kandidata za posao.

* Trajanje oglasa je do 25.01.2015

Ostali komentari

  • Radim oko 2 godine kao dispečer u brzoj pošti u Valjevu i bez obzira što je Beograd u pitanju zainteresovan sam za posao.Hvala.

    21.09.2020. 20:43
  • Admin
    Admin

    Pozdrav Saša, Molimo Vas da nam pošaljete kontakt telefon na mail posao@dexpress.rs. Hvala unapred! Pozdrav, DExpress.

    24.09.2020. 15:48