Često postavljana pitanja - paketomat

Lokacije paketomata možete pogledati klikom na link.

Radno vreme, većine, benzinskih stanica je 24h.

Ne. Cena usluge je ista bez obzira na način isporuke pošiljaka.

Nakon što izvršite preusmeravanje pošiljke na paketomat, bićete obavešteni porukom kada pošiljka bude fizički ostavljena na izabranoj lokaciji. Rok je 2 radna dana, ukoliko nije proširen obim pošiljaka na izabranom paketomatu.

Dva radna dana, osim u slučajevima kada je proširen obim pošiljaka na paketomatu, za koje dobijate poruku obaveštenja o vremenu stajanja pošiljke u paketomatu.

14x44x47cm, 29x44x47cm, 44x44x47cm

44x44x47cm (to je npr. veličina mikrotalasne rerne)

Pošiljka koja ima više od jednog paketa, pošiljka koja ima povrat otpremnice, pošiljka koja ima povrat povratnice lično, pošiljka koja ima fiksni telefon primaoca, pošiljka mase veće od 20kg.

Da, otkupnina se plaća na kasi benzinske stanice. Moguće je platiti gotovinom ili platnim karticama. Potrebno je samo kasiru pročitati pin iz poruke.

Ukoliko usluga nije plaćena unapred, plaćanje se vrši na kasi benzinske stanice. Moguće je platiti gotovinom ili platnim karticama. Potrebno je samo kasiru pročitati pin iz poruke.

U trenutku kada se pošiljka ostavi u paketomat, primaocu se šalje poruka sa pinom za otvaranje.

Da bi se otvorila vrata boksa, potrebno je na ekranu ukucati pin iz poruke i broj telefona koji je u pošiljci naveden kao broj telefona primaoca.

Ne, nije moguće produžiti rok za preuzimanje.

Nije moguće. Za pošiljku se, nakon isteka roka za preuzimanje, automatski kreira povrat.

Ne mora biti primalac lično, ali da bi neko preuzeo pošiljku primalac mu mora pročitati pin iz poruke i svoj broj telefona.

Potrebno je pozvati broj tehničke podrške ispisan ispod ekrana